Årets gang i gangklubben

Skotland september

Fra Alugod deltog nogle af vore medlemmer i en vandretur arrangeret af Rejseforeningen 007.

Turen gik denne gang til Skotland, og man havde valgt ”Great Glenn Way” fra Fort William til Inverness. Turen foregik fra 2/9 – 12/9-2016.

 

Det var en god tur med mange dejlige oplevelser.

Udsigt over søen

Mutter Grib-vandringen 2016

Mutter Grib-vandringen

 

Lørdag d. 21.5. var Mutter-Grib vandringen i Hillerød. Vi var en flok der drog afsted. Det viste sig, da vi kom frem, at vi som sædvanlig kunne have stillet hold. Æv  vi mistede igen en 10’er til julefrokosten, men mon  ik’ vi overlever. En dejlig tur blev det, og i rigtig godt vejr, og det var med vedmod, at vi holdt rast ved Kernehuset. Vi skulle skynde os fik vi at vide, da  de sidste 7 km kunne være pilet ned, da vi var lidt længe på rastepladsen. Vi troede, at vi skulle være i mål kl. 15, så kl. 12.45 mente vi, at vi havde god tid til at komme i mål. Efter brochuren skulle vi dog først være i mål kl. 16.30, så vi havde rigtig god tid.

Vi fik en behagelig overraskelse, Agnete inviterede på kaffe og kage til dem, der kørte i Kirstens bil,  og sikke en kage. Det var jo en helt konditorkage og uhm, hvor den smagte og en lille en til ganen blev det også til, eller måske var den lidt stor.

Hilsen Jytte

Hærvejsmarch Viborg 2016

Hærvejsmarch Viborg
Så har jeg igen været overtalt, til at prøve noget nyt. Nogen har været med fra starten - 48 gange - det er flot.
Jens og jeg ankom torsdag m. campingvogn og camperede ved søndersø - tæt på byen.

Fredag tog vi de 2 x 45 km ture, dog i bil. Vi skulle ud og se noget af det skønne natur, vi ikke ville se, når vi kun skulle gå 2 x 20 km.
Der var flere Alugoder og mange andre vi kendte som vi mødte. Nogle på store hold og nogle på 30 km ture.
Det var en fantastisk tur.
Karen

Gribskov 2016

Fødselsdagstur i Gribskov.

 

Desværre var vi ikke nok til at kunne stille hold, men efterhånden som folk mødte frem kom vi alligevel op på et holds størrelse. Vi tog først en 10 km tur og nogle dernæst en 5 km . Vejret var varmt og stille. Vi sluttede turen med kaffe og lagkage. Fin tur.

Grill aften 2016

Grillaften.

 

Igen var Alugod heldig, idet vores store grillarrangement i skoven kunne afvikles under rimelige vejrforhold. Op til arrangementet var vejret usikkert. Vi havde tørvejr, en temperatur på omkring 18- 24 °C og det var stille. De 56 tilmeldte ankom til grillpladsen kl. 18.30, hvor de fik en velkomstdrink. Herefter blev der grillet bøffer, pølser og spist flere slags gode salater, samt drukket vin og øl. Vi sluttede med kaffe og kage, så ingen kunne klage, idet vi først gik hjem kl. 21.30. Dejligt at se så mange tilfredse medlemmer. En tak til de medlemmer der har hjulpet med arrangementet.

Allerødmarchen.

Lørdag d. 15.6.2013: Turen går til Allerød.  Jeg Hanne startede med at gå op til ”vores” Karen. ”Karen og mit mødested”, hvor Karen samler mig op til en hyggelig køretur, hvor jeg altid underholder Karen på turen ”Ha Hi”.  Vi skulle hente Kit i Værløse og derefter til Farum, hvor der skulle skiftes bil, for Kirsten har købt en ny bil, og den skulle jo prøves – men først skulle vi lige beundre den flotte øse.

Kit og jeg på bagsædet, og vi var jo de første, der sad pænt deromme. Vi så lige på vores travesko, om de nu var pæne, så vi ikke startede med at sætte fodspor. Ja , og Karen sad jo foran, så kunne hun også hjælpe med alle de knapper, der er i sådan en bil, så gik det fint der ud af til Allerød. Vi kom der til. Der var kun Henning og Merete, så vi var en lille flok på 6 stk. Lonny var der også, men var gået før os. Henning og Merete skulle gå 12 km, og vi var enige om 20 km.  Solen skinnede, og det var bare der ud af.

 

Så kom vi til en rasteplads efter ca. 6,5 km, og vores veje skulle nu skilles, men i mellem tiden mens vi  sad og fik lidt til ganen,  kom der et par (måske mand og kone).  Vi spurgte om vejen, vi skulle ud på, for det var et mærkeligt kort.  De fortalte og viste os vejen – men men men, så begyndte de at grine og fortælle os, at de havde haft en stor tyr efter sig med ring i næsen og det hele.  Det var fordi vi skulle gået et lille stykke, hvor der ikke var hegn, og de sagde , den var virkelig tosset, den tyr, for den sagde en masse lyde og stampede med foden i jorden, og derfor løb de , når tyren var på vej efter dem. Så blev vi lidt stille i vores lille gruppe, og Henning grinede, og vi sad og snakkede og gloede på hinanden, om nogen af os havde rødt på.  Så snakken gik om de tyre, nå men nu skulle vi af sted.  Jeg var lidt stille og betænkelig på vejen derhen, så var vi der lige pludselig.   Hold da op – der var mange og alle med ring i næsen, og Karen foreslog, at vi gik stille og roligt uden høje lyde eller latter, så jeg ”Hanne” sagde ikke en lyd, så kom vi endelig til det sted, der ikke var hegn.  Kirsten og Karen gik foran – men nu sprang jeg hurtigt foran dem og løb hen til lågen -  ud med mig.  Karen troede jeg ville holde lågen for dem – men nej jeg tænkte kun på at komme i sikkerhed. Jeg har grinet meget herhjemme, og når jeg har fortalt historien videre. Ak ja derefter skulle vi jo videre, men vi kunne ikke så godt med det kort – vi var ikke helt venner.

 

Vi gik tilbage til rastepladsen og så hjemad.  Så fik vi jo lidt til maven og ganen igen, og vi blev enige om, efter en del tællinger, at vi have gået 17 km, og det var OK, syntes vi.

 

Nu tilbage til Kirstens nye bil – og vi snakkede lidt om farver på bilen – i skyggen er den grå, i sol er den beige – smart bil, som er tofarvet.

 

Turen gik til Farum. Kirsten ville ikke have benzinpenge, det var en jubilæums/gave grundet bilen, og så sagde vi jo et stort tillykke med bilen. Så kørte vi videre med Karen, og Karen ville heller ikke have benzinpenge. Hun syntes dagen skulle fortsætte sådan, så vi blev rigtig forkælet.

 

Sikke en sjov og herlig tur, selvom vi var en lille gruppe – må jeg sige -, sikke en oplevelse på mange måder, især alt det latter.

 

Hanne

Grillaften.

 

 

Igen var Alugod heldig, idet vores store grillarrangement i skoven kunne afvikles under rimelige vejrforhold. Op til arrangementet var vejret dårligt, men vi klarede frisag netop denne aften. Vi havde tørvejr, en temperatur på omkring 18-24 °C og det var stille. De 44 tilmeldte ankom til grillpladsen kl. 18.30, hvor de fik en velkomstdrink. Herefter blev der grillet bøffer, pølser og spist flere slags gode salater, samt drukket vin og øl. Vi sluttede med kaffe og kage, så ingen kunne klage, idet vi først gik hjem kl. 21.30. Dejligt at se så mange tilfredse medlemmer. En tak til de medlemmer der har hjulpet med arrangementet.

Byvandring i Værløse.

 

7 MAJ afholdt ALUGOD byvandring i Værløse med start fra Furesø museum. Vejret var godt, så der mødte 43 deltagere op. En del gik selv ruten efter en udførlig rutevejledning, mens andre valget at gå de førte ture på hhv. 5 og 10 km. Efterfølgende kunne der købes forsyninger, som kunne nydes inde og uden for det hyggelige startsted. Alt i alt en god tur.

Hillerødvandring.

18 glade Ølgoder stillede hold i Hillerød.  Ølgod som de siger i Hillerød, men det er nu ALUGOD, mon de kan huske det til næste år.  Vi fik en dejlig flaske Små blå som holdpræmie – men der manglede lige nogle små glas. Heldigvis havde Kit både flaske og glas med, så en lille en fik vi da alligevel. Jeg synes, det kunne være dejligt med nogle nye ruter, men ellers en fin tur.  Vi lavede lige vores egen lille tur omkring slottet.

Tak for turen til Hillerød. Jytte

Skoleskibsmarch.

Alugod deltog på årets Skoleskibsmarch fra Lille Friheden. Alugod forsøgte at stille hold men forgæves. Alligevel kunne der ved turens start, observeres, at vi var nok til et hold. Vi gik 13 km turen lang Kalveboderne

Rødovre - Marchen.

Alugod var det største hold, der var tilmeldt. Godt gået (vi var det eneste, men vi var der).
Hvor langt skal vi gå? 10 - 16 - 20km. Merete og Henning ville gå 10km, så de gik til højre. Ruth og Lonni ville gå 20km, så derfor gik de til venstre sammen med os, der ville gå 16, men de gik så stærkt, at da vi kom tilbage for at holde pause, var de klar til at gå til højre.
HØJRE eller VENSTRE..... Vi var alle ude i strid modvind.
Tak for turen. Karen

Alugods juletrim i Dyrehaven!

Da Gladsaxe valgte at stoppe deres juletrim i Dyrehaven, besluttede Alugod at fortsætte traditionen, - så den 9. december mødte 25 personer op på Klampenborg Station kl. 10.00.
Det var bidende koldt, så alle var pakket godt ind. Vi havde ikke gået ret langt før sneen tog til - og efter 5 km havde vi vores sædvanlige lille pause til en lille en til halsen. Så gik det ellers videre med vinden lige mod os, så da vi nåede Peter Liep for at indtage vores sædvanlige frokost, var det 22 snemænd (3 valgte frokosten fra) som indtog restauranten - men hvor var det dejligt at komme ind  i varmen og få vores dejlige rådyrbøf. Vi hyggede os et par timer, hvorefter turen igen gik hjem med toget.
Igen en meget hyggelig tur i Dyrehaven, som Alugod vil holde fast ved.
Kirsten.

Julemærkemarchen 2012

For niende gang blev der holdt julemærkemarch i Værløse. Sammen med Julemærkeportalen blev lokalet gjort klar lørdag. Kl. 09 åbnede tegneren af Julemærket turen. Julemærkemarchen blev besøgt af 712 ”deltagere”, hvilket placerer os som nr. 6. blandt de 63 startsteder. Det havde om natten sneet en del, så det var vanskeligt at mærke ruten op. Opmærkningen blev gennemført, og folk gav efterfølgende udtryk for, at det var nogle gode ruter samt godt mærket op. Køkkenet havde travlt med at servere gratis gløgg og æbleskiver, som var leveret af vores sponsor, Nordea. Der blev udleveret over 900 æbleskiver, 34 l gløgg og 10 l kakaomælk. En stor tak til vores sponsor, som herved gav turen et ekstra pift, og deltagerne en ekstra oplevelse.

Mølleåvandring

Mølleåvandring.
Den 5.8 var Alugod ude og gå Mølleåvandring, som Gladsaxe, som sædvanlig, var arrangør af. Alugod havde tilmeldt et hold på 15 personer, men af ukendte årsager havde Gladsaxe ikke modtaget vores holdtilmelding - så mon ikke vi har en holdpræmie tilgode. Det var som sædvanlig en skøn tur - det dryppede lidt i starten, men snart klarede det op, og udover Gladsaxe's rast, med smørrebrød, wienerbrød og Kirsten's dejlige hjemmebagte chokoladekage, ja så havde vi også vores egen hyggelige rast på en bænk med udsigt til Øresund, og en lille en til halsen, og selvfølgelig Karen's kiks. Vi var lidt længe om at gå de 17 km, men hvad gør det, det vigtigste var, at vi fik motioneret, og at vi hyggede os.
Kirsten.


Orø rundt

Orø rundt

 

Fjorten friske frejdige fodtusser indtog lørdag den 4. august Orø, også kaldet Isefjordens perle (også min fødeø, så jeg var på hjemmebane)

Der var lavet nyt starts sted, så vi nu kunne begynde vandringen lige efter færgelejet ved øst renden. Desværre kunne vi ikke få vores morgenkaffe der, så det måtte vente til vi var ca. halvvejs gennem turen.

Vejret viste sig fra sin bedste side, hverken for varmt eller koldt.

Tusind tak til Holbæk Gangsport for en super god tur, og med det en lille opfordring  til at prøve at tilrette lægge ruten omvendt, så vi også får set den dejlige skønne natur fra den modsatte vinkel.

Dyspraksivandring 2012

 

PÅ DYSPRAKSIVANDRING FRA HELLERUP

Lørdag d. 11. august drog 6 stk.fra Alugod til Hellerup for at deltage i vandringen, arran-geret af ALLERØDDERNE, og vi blev hurtigt enige om at gå turen på 22 km., så vi bl.a. kunne komme i Dyrehaven, og vi fik en dejlig oplevelse.

Turen var fint opmærket, og førte os langs Gentofte Sø, hvor der var masser af svaner, ænder og blishøns, alle med de sødeste unger.

Videre gik det gennem Bernstorfsparken og videre til Dyrehaven, hvor vi nød de mange rådyr, ikke mindst hannerne med de store gevirer.

Tilbage i mål,  kunne vi kun sige mange tak for en flot tur, som vi alle have nydt, og som vi varmt kan anbefale J

RUTH

Farum sø rundt

Torsdag den 29. december gik 30 gængere, traditionen tro, Farum sø rundt, vi havde vejret med os, selv om det var lidt blæsende, men det hjalp da vi kom over i skoven.

Alt i alt en rigtig dejlig tur, selv om det var lidt pløret. Humøret steg yderlig, da vi nåede hjem til Karens store tag selv bord.

Tak til arrangører og deltager.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 23:10

Hej med jer! Jeg er samler af march medaljer og vil gerne vide hvor mange i har udgivet, samt i hvilke år. Håber i vil hjælpe mig. Venlig hilsen Jørgen.

...
22.02 | 11:03

Sky Loans Firm δάνειο, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

Καλημέρα κύριε / μα είμαι.

Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια γι

...
22.02 | 02:28

Gud, jeg har nettopp fått EUR 60 000 lånet mitt fra {publicltdcompany@gmail.com} De er legitime og oppriktige takk.

...
09.01 | 10:17
ALUGOD's historie har modtaget 5
Du kan lide denne side